If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може да се гласува и за повече от един кандидат .
Май не си чел условията на анкетата .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Това, че долу пише "анкета с множество възможни отговори" не значи ли, че един и същи юзър може да номинира няколко участника?
Ако е така, няма нищо нередно - 65 души гласуват, но някои с по няколко номинации, което променя броя на вотовете.
_____
Това, че долу пише "анкета с множество възможни отговори" не значи ли, че един и същи юзър може да номинира няколко участника?
Ако е така, няма нищо нередно - 65 души гласуват, но някои с по няколко номинации, което променя броя на вотовете.
_____
И аз сори - и мен са ме изпреварили
Е аз веднага съзрях измама понеже нямах и представа ,че има подобен вид гласуване за повече от един човек.
Понеже се появиха още мноооогооо кандидати,писах на модератор,да изтрие анкетата и направо да се направи нова. Въпрос на време е . Светланчи ще помогне със триенето на анкетата, имайте малко търпение.
Когато се изтрие анкетата,ще изчакаме 1 - 2 дена,ако се появи някой друг и ще направя нова.
Peugeot 307 A hundred mothafuckaz cant tell me nuthin
Тцтцтц........Тъкмо напазарувах да черпя за второто място..........тия 15 души дето ги подкупих солено ще ми излязат с още една почерпка
хахах аз усетих на къде отиват работите и спрях да подкупвам още на 10-тия
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Понеже се появиха още мноооогооо кандидати,писах на модератор,да изтрие анкетата и направо да се направи нова. Въпрос на време е . Светланчи ще помогне със триенето на анкетата, имайте малко търпение.
Когато се изтрие анкетата,ще изчакаме 1 - 2 дена,ако се появи някой друг и ще направя нова.
Писах, звънях, мисля че анкетата ще изчезне. Имайте малко търпение. П.П. Хубав уикенд на всички.
Comment